catalog icon

کاتالوگ دیجیتال

survey icon

نظرسنجی سایت

nav-icon
close
صفحه اصلی بلاگ خطای 404 چیست؟ روش های رفع خطای 404

خطای 404 چیست؟ روش های رفع خطای 404

خطای 404 خطایی میباشد که در تمام سایت ها وجود دارد و برای رفع آن راه حل های به خصوصی وجود دارد. وقتی با آن روبه‌رو می‌شویم حس شکست را به ما می‌دهد. نفس عمیق بکشید و نگران نباشید! خطای 404 not found در تمام سایت‌های بزرگ و کوچک در جهان وجود دارد.
خطای 404 چیست؟ روش های رفع خطای 404

خطای 404 خطایی میباشد که در تمام سایت ها وجود دارد و برای رفع آن راه حل های به خصوصی وجود دارد. خطای 404 مثل حقیقت تلخی است که می‌گوید تلاشمان برای جستجو بی‌نتیجه بوده و دیگر راهی برای رسیدن به نتیجه نداریم. نفس عمیق بکشید و نگران نباشید! خطای 404 not found در تمام وبسایت‌های موجود در جهان وجود دارد. اگر صاحب یک وبسایت هستید که با ارور ۴۰۴ مواجه شدید یا یک‌ کاربر جستجوگر بوده که قصد رفع خطای 404 در گوگل را دارید، خواندن این مقاله به شما کمک خواهد کرد. در این مقاله از وبسایت تیک تاک وب، به بررسی ارور 404 چیست و رفع خطای 404 خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

 

ارور 404 به چه معناست؟

 

همانطور که در مطالب فوق اشاره شد، خطای 404 not found یکی از رایج‌ترین خطاهای سایت است. این خطا از سمت کاربر و کدی از وضعیت پروتکل HTTP است که باعنوان «صفحه موردنظر یافت نشد» ظاهر می‌شود و نشان می‌دهد سروروب نمی‌تواند صفحات درخواستی کاربران را پیدا کند. این مشکل میتواند ناشی از مشکل و وجود اختلال در سرویس میزبانی سرور شما، تنظیمات نادرست دامنه سایتتان و یا لینک‌های شکسته «لینک هایی که برای آنها صفحه ای وجود ندارد» است.

 

روش های رفع کردن خطای Page Not Found-404

 

برخورد با ارور 404 مشکلی نیست که امکان حل آن وجود نداشته باشد. اگر صاحب سایت هستید، با انجام اقداماتی خلاقانه می‌توانید این صفحه را جذاب‌تر کنید تا کاربر با دیدن آن احساس نا امیدی را نداشته باشد. فرض کنید که یک کاربر عادی هستید که هنگام جستجوی دلخواه خود با این ارور مواجه میشوید. با روش‌های زیر می‌توانید از شر این پیغام راحت شوید.

 

۱. مرورگر خود را ببندید یا صفحه را رفرش کنید

 

ساده‌ترین راهکار برای رفع ارور 404 در گوگل باید مرورگر را یک دور ببندید و مجددا باز کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از دکمه f5 صفحه را یک بار رفرش کنید «مجدد صفحه را بارگذاری کنید» یا اگر با موبایل با این ارور مواجه شدین کافی است صفحه را از بالا به پایین بکشید.

 

۲. کش مرورگر را پاک کنید

 

راهکار بعدی برای از بین بردن خطای 404 پاک کردن کش مرورگر است. کش مرورگرتان را پاک کنید و مجددا بررسی کنید آیا مشکل برطرف شده است یا خیر. برای پاکسازی کش مرورگر برروی سه‌نقطه گوشه سمت راست مرورگر در بالای صفحه کلیک کنید و به قسمت تنظیمات یا Setting بروید. سپس در قسمت Privacy and Security ، روی گزینه Clear Browsing Data کلیک کنید. پس از انتخاب گزینه‌های موردنظرتان، پاک‌سازی کش را انجام دهید.

 

۳. لینک تایپ شده را مجددا بررسی کنید

 

یکی از ساده‌ترین راهکارهای رفع ارور 404 در اندروید، وردپرس و گوگل، بررسی آدرس لینک یا URL است که تایپ کردید. گاهی اوقات یک حرف جا به جا یا به اشتباه تایپ میشود یا یک کاراکتر اضافه در آدرس سایت، این صفحه ناخوشایند را برایتان به نمایش می‌گذارد. برای اطمینان، در قسمت جستجوی مرورگر، مجددا آدرس را بادقت و به درستی وارد کنید.

 

۴. از دستگاه یا مرورگر دیگری امتحان کنید

 

راهکار بعدی از راه‌های رفع خطای 404 در گوگل امتحان کردن در سیستمی دیگر است، می‌توانید آدرس موردنظرتان را در موبایل، کامپیوتر یا سیستم دیگری امتحان کنید. همچنین می‌توانید مرورگرتان را تغییر دهید. برای مثال، اگر در حال حاضر، با خطای 404 در مرورگری مثل کروم روبه‌رو شدید، همین آدرس را در مرورگر فایرفاکس امتحان کنید.

 

۵. از تب incognito کروم استفاده کنید

 

تب incognito، کش و کوکی سایت‌ را در خود ذخیره نمی‌کند. بنابراین، در هر بار بررسی سایت در این تب، نسخه تازه‌ای از سایت را مشاهده خواهید کرد. درصورت مواجه با خطای 404، بار دیگر آدرس را در حالت ناشناخته کروم یا همان incognito امتحان کنید و ببینید آیا مشکل برطرف شده است یا خیر.

 

۶. با مدیر سایت تماس بگیرید

 

به عنوان کاربر، اگر تمام راه‌های بالا را امتحان کردید و همچنان راهکار را نیافتید، بهتر است به پشتیبانی سایت اطلاع دهید. البته می‌توانید همان موقع صفحه را ببندید و بیخیال جستجویتان در وب‌سایت موردنظر شوید. بااین‌حال پیشنهاد می‌کنیم مدیر سایت را در جریان قرار دهید تا برای جلوگیری از ایجاد تجربه کاربری نامناسب برای کاربرانش، صفحات ۴۰۴ سایت را شناسایی کند. ما هم در ادامه راهکارهایی را برای مدیران سایت خواهیم گفت. اگر به‌عنوان صاحب سایت با ارور 404 روبه‌رو شدید، راهکارهای زیر را دنبال کنید.

 

دلایل نمایش خطای 404 چیست؟


خطای 404 می‌گوید مرورگر به وب‌سرور وصل شده اما وب‌سرور نتوانسته صفحه موردنظر کاربر را پیدا کند؛ درنتیجه این خطا ظاهر می‌شود. دلایل زیادی برای بروز ارور 404 وجود دارد. رایج‌ترین دلایل آن موارد زیر است:
صفحه مورد نظر حذف یا منتقل شده است
اگر URL به‌طور اشتباهی تایپ شده باشد
تنظیمات DNS دامنه سایت به مشکل خورده باشد.
کش یا حافظه پنهان مرورگر همچنان صفحه خطا را به‌جای محتوای واقعی سایت نمایش می‌دهد.
از دست رفتن تصاویر، محتوا، فایل جاوا اسکریپت، CSS یا هر محتوای دیگری ممکن است موجب بروز خطای 404 شود.
ارور 404، ممکن است در هر مرورگری رخ دهد. باتوجه به اینکه از کدام مرورگر استفاده می‌کنید، این خطا متفاوت است:

 

۱. مرورگر موزیلا فایرفاکس


خطای 404 در موزیلا با نمایش عبارتی به‌صورت زیر ظاهر می‌شود:
منبع درخواست شده در این سرور یافت نشد. (The resource requested could not be found on this server)

 

۲. مرورگر گوگل کروم


ارور 404 در گوگل کروم به‌صورت پیغامی از ارور پروتکل HTTP ظاهر می‌شود.

 

۳. مرورگر اپرا


زمانی که خطای 404 در مرورگر اپرا ظاهر می‌شود، پیغامی از وضعیت صفحه موردنظر به‌شکل زیر به‌نمایش درمی‌آید:
صفحه‌ای که جستجو می‌کنید، منتقل یا پاک شده است یا هرگز وجود نداشته است. (The page you are looking for may have been moved, deleted or possibly never existed)

 

جمع‌بندی


خطای 404 not found کدی از وضعیت پروتکل HTTP است که نشان می‌دهد صفحه‌ای که دنبالش هستید، وجود ندارد. این ارور زمانی ظاهر می‌شود که دامنه سایت به یک DNS نادرست وصل شده باشد یا در پیکربندی سایت و اجرای فایل htaccess. اشتباهی رخ داده است.
امیدواریم این مقاله به شما در رفع ارور 404 در گوگل کروم و سایر مرورگرها کمک کرده باشد. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، تجربه و نظراتتان را می‌توانید در انتهای مقاله با ما درمیان بگذارید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه خود را برای ما بنویسید
ارسال دیدگاه loading
دیدگاه شما پس از تایید مدیر، نمایش داده خواهد شد

دیدگاه کاربران

مشاهده دیدگاه های ثبت شده کاربران
empty تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است ..!!