معرفی 8 مورد از مشکلات و معایب وردپرس

catalog icon

کاتالوگ دیجیتال

survey icon

نظرسنجی سایت

nav-icon
close
صفحه اصلی بلاگ معرفی 8 مورد از مشکلات و معایب وردپرس

معرفی 8 مورد از مشکلات و معایب وردپرس

وردپرس به عنوان یکی از محبوب ترین و معروف ترین و پرکاربرد ترین سیستم های مدیریت محتوا شناخته میشود. وردپرس علاوه بر محبوبیتی که دارد دارای معایب و مشکلات متعددی نیز هست.
معرفی 8 مورد از مشکلات و معایب وردپرس

یکی از تکرار ترین مباحث بین طراحان سایت و مشتریان سایت، همیشه بد بودن و خوب بودن سیستم های مدیریت محتوای رایگان بوده. وردپرس به عنوان یکی از محبوب ترین و معروف ترین و پرکاربرد ترین سیستم های مدیریت محتوا شناخته میشود. وردپرس با محبوبیتی که دارد در جهان بیشترین درگیری را بین طراحان سایت ایجاد کرده. در این مقاله از وبسایت تیک تاک وب، سعی داریم به بررسی مشکلات و معایب وردپرس بپردازیم. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

معایب وردپرس

1. مشکلات امنیتی سایت های وردپرسی

یکی از مهم‌ترین ضعف وردپرس از نظر بسیاری از متخصصان طراحی وبسایت و برنامه نویسی، مشکلاتی است که در موارد امنیتی آن وجود دارد. امروزه سیستم جرم های سایبری و هکرها روز به روز پیشرفت میکنند و ترفندهای جدیدتری را یاد می‌گیرند. در چنین شرایطی، توسعه‌دهندگان و طراحان وبسایت باید دانش خود را ارتقا دهند و سایت‌های وردپرسی خود را از نظر امنیتی، مستحکم و غیرقابل نفوذ کنند.
از آنجا که وبسایت‌های وردپرسی، ساختار و کدنویسی مشخصی دارند، اگر هکری درهر گوشه‌ای از جهان بتواند از حصار امنیتی وردپرس بگذرد و به یکی از سایت‌های وردپرسی نفوذ کند، به‌راحتی می‌تواند سایر سایت‌های وردپرسی را نیز در معرض خطر قرار دهد. همین مسئله باعث شده است که بسیاری از کسب و کارهای آنلاین بزرگ و کوچک، برنامه‌نویسان کاربلدی را به منظور حفاظت از حریم سایت خود استخدام کنند و وردپرس هم به‌روزرسانی‌های امنیتی خود را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

2. وردپرس، سئومحور است ولی به صورت بسیار محدود

ابتدا در رابطه با مفهوم سئو محور باید بگوییم که سئو محور بر این مفهوم قابل ذکر است که یک محتوا یا وبسایت با هدف اصلی بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو یا SEO، طراحی و تولید شده است. به عبارت دیگر، تمام اجزا و عناصر محتوا به صورتی تنظیم شده‌اند که برای موتورهای جستجو مانند گوگل، به راحتی قابل درک و ارزیابی باشند و در نهایت، در نتایج این جستجوها رتبه بالاتری کسب کنند.
بسیاری از مدرسان و متخصصان وردپرس باور دارند که وردپرس با دستورالعمل‌های سئو، سازگاری دارد. آنان این مسئله را یکی از مزایا و خوبی های وردپرس می‌دانند. اما واقعیتی که برخی نمی‌دانند این است که سازگاری ورد پرس (WordPress) با اصول سئو، هیچ‌گاه به اندازه یک وب‌سایت اختصاصی نمی‌رسد؛ چون در وبسایت‌های سفارشی، این دسترسی به فقط مدیران داده می‌شود که سایت خود را به بهترین شکل با دستورالعمل‌های سئوی گوگل سازگار و هماهنگ کنند.

 

title


در حال حاضر پلاگین‌ها و افزونه‌های بسیاری در زمینه سئو در اختیار وبسایت‌های وردپرسی قرار دارد؛ اما کلیه این پلاگین‌ها، فقط سطح محدود و مشخصی از دسترسی سئو را در اختیار سایت‌ها قرار می‌دهند. در این صورت برای استفاده از کلیه امکانات سئو پلاگین‌ها، متقاضیان مجبور به خریداری کردن نسخه پولی این افزونه ها هستند.

3.لزوم پرداخت مبالغ مختلف برای داشتن یک وب‌سایت وردپرسی اختصاصی

یکی دیگر از مشکلات و معایب وردپرس این است که اکثر سایت‌های وردپرسی از نظر ساختار و ظاهر مشابهی دارند و دست مدیران وب‌سایت‌ها از نظر داشتن یک قالب و ساختار مخصوص و منحصر به فرد چندان باز نیست. برای داشتن یک وب‌سایت با قالب وردپرس اختصاصی، لازم است هزینه‌های اضافی مختلفی پرداخت کنید تا از بابت حرفه‌ای بودن قالب و سازگاری آن با اصول طراحی سایت، اطمینان خاطر داشته باشید.

4. انواع و اقسام افزونه برای وردپرس، احتمال خرابی و نیاز به مراقبت مداوم از آن‌ها

امرزه افراد متعددی فعالیت های خود را با عنوان توسعه‌دهنده وردپرس پیش میبرند و ما هر روز شاهد عرضه انواع و اقسام افزونه وردپرس به بازار هستیم. اولین مشکلی که در بعضی از افزونه‌های موجود پیدا میشود، ناکارآمد بودن و خرابی زودهنگام آن‌هاست و مشکلی دیگر، لزوم مراقبت و داشتن اطمینان از کارایی افزونه‌های کارآمد و حرفه‌ای است.
در صورتی که افزونه‌هایی که روی وبسایت خود نصب کرده‌اید، به مشکل بخورند، امکان اینکه مشکلات مختلفی برای سایتتان ایجاد شود وجود دارد؛ به همین علت لازم است که هر چند روز یکبار، افزونه‌های سایت وردپرسی خود را بررسی و به‌روزرسانی کنید و تغییرات لازمه را ایجاد کنید.
یکی دیگر از مشکلات و معایب وردپرس که منشاء آن از افزونه‌ها می‌باشد، ناسازگاری برخی از افزونه‌ها با مرورگرهای مختلف است. در سایت‌های اختصاصی، طراحان سایت هر افزونه را پس از طراحی کردن و توسعه دادن، آن را با مرورگرهای مختلف سازگار می‌کنند تا سایت با هر نوع مرورگر به بهترین شکل به نمایش داده شود. اما برعکس این موضوع بسیاری از افزونه‌های وردپرس با کلیه مرورگرها هماهنگ نیستند و در این صورت، سایت وردپرسی فقط در مرورگرهای خاصی نمایش داده می‌شود.

5. سرعت کم عملکرد و سنگین بودن سایت

یکی دیگر از بزرگ‌ترین مشکلات و معایب وردپرس که به نظر میرسد حل‌نشدنی است سرعت کم وبسایت های وردپرسی است. وقتی سایت خود را بر اساس پلتفرم وردپرس طراحی و راه‌اندازی می‌کنیم، ناچار هستیم به اینکه پلاگین‌ها و ابزارهای زیادی روی آن نصب کنیم تا به یک سایت حرفه‌ای و تمام‌عیار تبدیل شود. این پلاگین‌ها و ابزارها باعث سنگین شدن سایت ما می‌شود و همچنین باعث می‌شود که سرور نتواند خیلی سریع آن را برای کاربر بارگذاری کند.

6. نداشتن پشتیبانی اختصاصی برای وبسایت ها از طرف توسعه دهندگان وردپرس

یکی از مهم‌ترین مشکلات و معایب وردپرس، ارائه نشدن پشتیبانی اختصاصی برای وبسایت‌ها از طرف توسعه دهندگان وردپرس است. کسی که سایت وردپرسی‌اش به مشکلی بخورد، لازم است خودش مشکلات فنی سایتش را برطرف کند و این کار نیاز به زمان برای جستجو و یادگیری دارد.

 

ghabel etminan


امروزه در بازار کسب و کار های آنلاین کسانی که کاربلد و متخصص نیستند و صرفا برای کسب درامد وارد بازار کار شده باشند بسیار زیاد شده است و بازار این کار پرشده از کلاهبردارانی که با عنوان متخصص اطلاعات سایت شما را دریافت کرده و باعث نابودی کسب و کار میشوند. در صورتی که صاحب سایت وردپرسی بخواهد یک متخصص مطمئن و کاربلد وردپرس استخدام کند، نیاز به جست و جوی بسیار دارد. از طرفی آنان باید متخصصی بیابند که کاملاً به او اطمینان داشته باشند تا بتوانند اطلاعات وب‌سایت را در اختیارش قرار دهند.

7. مستلزم به صرف هزینه‌های بالا برای داشتن یک سایت وردپرس اصولی

همانطور که میدانید و در مطالب فوق ذکر شده، سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملا رایگان است؛ اما اگر بخواهید یک قالب اصولی روی آن نصب کنید، امنیت آن را افزایش دهید و افزونه‌های باکیفیت و تخصصی روی آن نصب کنید، باید هزینه‌های نسبتاً بالایی صرف وبسایت خود کنید.

 

hazine ezafi


مسئله دیگر آن است که سایت‌های وردپرسی به صورت مداوم به بررسی، به‌روزرسانی و بهینه‎سازی نیاز دارند. اگر خودتان متخصص وردپرس هستید و یا اگر از وردپرس سر درمی‌آورید و زمان کافی دارید، باید روزانه سایت خود را از نظر امنیت و عملکرد بررسی کنید. در غیر این صورت، ناچار به استخدام یک متخصص وردپرس و باتجربه هستید تا بهینه‌سازی روزانه سایتتان را انجام دهد. استخدام چنین فردی نیز، ملزم پرداخت حقوق و صرف هزینه‌های زیاد خواهد بود.

8. لزوم کدنویسی برای سفارشی‌سازی سایت وردپرسی

مدرسان و متخصصان وردپرس هنگام تعریف از مزایای وردپرس ادعا می‌کنند که طراحی سایت با وردپرس نیاز به هیچگونه کدنویسی ندارد. این ادعا ظاهرا درست می‌باشد؛ ولی اگر بخواهید یک وب‌سایت خاص، متمایز و سفارشی داشته باشید، لازم است کدنویسی را یاد بگیرید و کارهای مختلف خود را از طریق برنامه‌نویسی پیش ببرید.
در صورتی که زمان، انرژی و تمرکز کافی برای یادگیری کدنویسی وردپرس را ندارید، چاره‌ای جز استخدام یک کدنویسی ماهر و چیره‌دست وردپرس ندارید. کدنویسی که بتوانید کلیه تغییرات دلخواه شما را روی سایتتان اعمال کند. البته برای استخدام یک کدنویس، باید کسی که پیدا کنید که مورد اعتماد باشد و از اطلاعات سایتتان سوء استفاده نکند.

کلام پایانی

ما در این مقاله از طرف تیم تیک تاک وب سعی کردیم به زبان ساده و به‌شکل بی‌طرفانه، مشکلات و معایب وردپرس را به شما معرفی کنیم. بعضی از مشکلات و معایبی که در مطالب فوق درباره وردپرس مطرح کردیم قابل حل و برطرف کردن هستند اما مشکلاتی مانند صرف هزینه های زیاد و سخت بودن پیدا کردن افراد و متخصصان وردپرس قابل اعتماد برای اداره سایت و از این قبیل مشکلات قابل رفع و  برطرف کردن نیستند.

ثبت دیدگاه

دیدگاه خود را برای ما بنویسید
ارسال دیدگاه loading
دیدگاه شما پس از تایید مدیر، نمایش داده خواهد شد

دیدگاه کاربران

مشاهده دیدگاه های ثبت شده کاربران
empty تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است ..!!